Bewertungen von FEBO Amsterdam

Neue Beurteilungen

3.0
Ghislaine
11 M├Ąrz 2023
Ray Wong
3 M├Ąrz 2023

Ik had frietjes besteld zonder zout, maar kreeg alsnog frietjes met zout. Dat was harstikke slecht voor mijn torenhoge bloeddruk

Sam
24 Februar 2023

Ik zou om 17:40 mijn online bestelling afhalen, om 18:10 had ik deze pas terwijl klanten die na mij kwamen hun bestelling nog eerder hadden. Daarnaast waren ze ook, voor de tweede keer al, mijn BBQ saus vergeten. Waarvoor ik heb betaald.

Peter
23 Februar 2023

Ik moest 15min wachten voor mijn bestelling. De kip krokanten waren zo snel gegaan, waardoor er nieuwe gebakken moesten worden. Geen enkel probleem, lekker verse dacht ik. Nog snel.een bamie schijf erbij bestellen voor mijn vriend. Toen ik thuiskwam had men een extra kip krokant erbij gedaan vanwege het wachten. Dat bedoel ik met echt hart hebben voor je werk, je klanten... Was onwijs lief en mooi gebaar. Ohh daarnaast was het weer zoals we van Febo kunnen verwachten, heerlijk gegeten!!

Matthijs
19 Dezember 2022

Ik had echt maar 10 frietjes gekregen, graag zou ik het geld teruggestort krijgen of een voucher krijgen twv het uitgegeven geld. Ik ben te bereiken op 0630436425

Linda Nab
21 November 2022

Op de site stond "bezorgen niet mogelijk" dus dan maar afhalen gekozen. Afhaaltijd klopte totaal niet. In de winkel nog 15 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Personeel werkt zich uit de naad. Het eten was wel prima.

mariska
19 November 2022

Patat niet haar, rest prima

Roy
30 September 2022

Dit was nu de derde keer dat ze de bestelling pas gaan maken als je het op komt halen op de afgesproken tijd. Deze vestiging wordt echt heel slecht geleid. Het personeel lijkt echt onervaren en onderbezet te werken.

Roy
25 August 2022

Bestelling was niet klaar op de afgesproken tijd. Personeel werkte hard, maar ze waren duidelijk onderbezet, waardoor ook de kwaliteit van het eten ondermaats was.

Patrick
1 Juli 2022
Christa Langbroek
3 Mai 2022

Toen ik het kwam ophalen waren ze waren ze net bezig om de burgers en patat te bakken. Het is gewoon klaar op de afgesproken tijd.

Alex
20 April 2022
Brian Elberse
4 April 2022

Eten standaard prima, service verbazingwekkend ondermaats. Ik had de bestelling geplaatst en mijn zoon haalde deze op en werd bot afgesnauwd dat er geen bestelling was. Bonnetje lag blijkbaar al klaar. Verbeterpunt; check eerst voor je iemand onbeschoft benader of er een bestelling is geplaatst via de site. Normaal bel ik voor een bestelling en en haal ik dit op en is er geen probleem, maar dit verbaast mij ten zeerste. Ga er vanuit dat het eenmalig was en het druk was. Wat ik overigens geen reden vind.

Sylvia
4 Dezember 2021

Volgens afspraak op tijd af kunnen halen. Kwaliteit zoals verwacht. Prima

Sylvia
5 November 2021

Helaas niet op de afgesproken tijd klaar omdat het druk was. De dames deden hun uiterste best en heb meerdere malen een excuus gehoord. Meiden het was lekker, verder maakte het niet uit.

Bas
4 November 2021

Het was nogal druk waardoor de saus op m'n berenhap vergeten was, en ik pas 20-25 mins na de afgesproken pick-up tijd de bestelling kreeg. (Waardoor ik helaas door de plenzende regen terug naar huis moest fietsen :(. )

Maikel Maan
5 Juni 2021
Jeffrey
28 Februar 2021

Beetje jammer dat ze het kip met de handen pakt in plaats van met vork of iets anders..niet Echt hygi├źnisch als je de heletijd andere dingen aanraakt. ---ÔÇö--------------------- Als je iemand in werkt nooit voor de klanten ruzie maken. Verder was me eten nu wel oke

Joeri
17 Januar 2021

Bestelling werd pas gemaakt toen ik in de winkel aankwam. Bereid tijd is dus iets van 20 minuten. Moet druk geweest zijn of ze laten mensen aan de kassa steeds voor gaan??? Verder alles ok├ę.